Uw privacy gegarandeerd met onze tuinafsluitingen

Tuinafsluitingen zijn bij de aanleg van uw tuin cruciaal. Ze beschermen u niet alleen tegen inkijk maar ook tegen ongewenst bezoek.

Een houten afsluiting is de meest natuurlijke manier om uw tuin af te bakenen. Kiest u voor een houten afsluiting, dan wordt deze op maat en ter plaatse bij u vervaardigd uit de duurzaamste houtsoorten.

Ook voor tuinafsluitingen in kunststof, polyester, cortenstaal, trespa of gelakte aluminium kunt u bij ons terecht. U kunt dan kiezen uit een variant kleurenpallet om uw tuin dat decoratief extraatje te geven.

Vragen over uw tuinafsluiting?

Contacteer ons
tuinwan-cedertuinwand-padoektuinwand-padoek-latjeshouten-afsluiting-padoekpadoek-latjes-detail
vertikale-balkenhouten-afsluiting-latjestuinwand-padoukhouten-afsluiting-padouktuinwand-hout

Praktische bescherming tegen weer en wind

Tuinafsluitingen kunnen bestaan uit transparante of volledig gesloten wanden. Hoogte en lengte kunt u zelf kiezen. Ook de afwerking kan volledig op maat van uw wensen en behoeften. In uw houten afsluiting kunnen we bijvoorbeeld perfect een deur, een doorkijk of een venster verwerken.

Bij de keuze en de plaatsing zorgen wij steeds voor voldoende stevigheid. Tuinafsluitingen kunnen immers heel wat wind vangen. Op plaatsen waar hevige wind vaak voorkomt, is het aangewezen te kiezen voor een transparante afsluiting met houten latten waar telkens een spatie tussen zit.

"Your garden and privacy well protected"