Opritten met een lange levensduur

Opritten zijn er in verschillende materialen, gaande van platines, over blauwe hardsteen, kleiklinkers (dé Belgische klassieker), siergrind tot zelfs gepolierd beton.

Een combinatie van 2 verschillende materialen levert bij grote oppervlaktes vaak de mooiste resultaten op. Uiteraard zorgen wij dat de materialen passen bij de stijl en kleurschakeringen van uw woning.

Als wij uw oprit aanleggen, zorgen wij naast de juiste materiaalkeuze van duurzame kwaliteit, ook steeds voor een voldoende stevige basis.

Daarom voorzien wij de ondergrond van onze opritten steeds van een laag chappe. We houden ook rekening met uitzetvoegen en de juiste afwatering. Putten verwerken we subtiel met een tegeldeksel of klinkerdeksel zodat alleen een subtiele lijn zichtbaar is. Alle tegelverhardingen of opritten in platines voegen wij met een onkruidwerende voegmortel voor een duurzame afwerking.

Vragen over uw oprit?

Contacteer ons
oprit-polybetonaanleg-oprit-platinesaanleg-terrasKasseien-opritoprit-siergrind
carport

Een carport als extra

Het plaatsen van een carport is de ideale manier om uw oprit af te werken en ineens ook uw wagen te beschermen.

U kunt zo’n carport eigenlijk best vergelijken met een pergola. Carports worden net als pergola’s meestal rechtstreeks aan uw gevel aangebouwd. Ze kunnen helemaal open zijn maar kunnen even goed transparant worden afgewerkt aan de zijkant met fijne latjes. Onze houten carports worden bij u ter plaatse op maat gemaakt en worden afgewerkt met een gesloten dak in EPDM dakfolie.

"Home sweet home"