Tuinverlichting als functioneel sfeerelement

Verlichting brengt sfeer en zorgt voor extra beleving. Niet alleen in uw huis maar zeker en vast ook in uw tuin. Buitenverlichting is daarom een niet te verwaarlozen aspect bij de aanleg van uw tuin.

Sfeerverlichting
Indirecte verlichting tussen de planten en het efficiënt uitlichten van bepaalde bomen of andere elementen toveren ’s avonds een idyllische sfeer in uw tuin.

Functionele verlichting
Tuinverlichting moet niet alleen mooi zijn, ze moet ook praktisch zijn. Denk maar aan een tuinpad dat ’s avonds mooi uitgelicht wordt of uw oprit of terras die oplichten voor een grotere veiligheid. Bij deze directe buitenverlichting is het heel belangrijk dat het design van de armaturen past binnen uw tuin.

Accentverlichting
Zet mooie features in uw tuin letterlijk in de kijker. Creëer een leuk lichtspel door het uitlichten van een kunstwerk, waterpartij of mooie boom.

Bij elk tuinontwerp maken wij een verlichtingsplan op waarbij wij advies geven over de mogelijke armaturen, lichtsterkte en inplanting in uw tuin.

Vragen over uw tuinverlichting?

Contacteer ons
tuinverlichting-wand
sfeerverlichting-buitenwandverlichting-tuinVibia-tuinverlichting

Soorten buitenverlichting

Het aanbod aan buitenverlichting is enorm: tuinpalen, wandarmaturen, tuinspots, buitenspots, ledverlichting, inbouwarmaturen, terraslampen of staanlampen voor uw terras. En daar stopt het niet. Samen gaan wij op zoek naar de optimale verlichting voor uw tuin.

Nuttige tip: voor een langere levensduur van uw buitenverlichting kiest u best voor kwaliteit. Tuinarmaturen zijn immers onderhevig aan verschillende weersomstandigheden.

"Light up your garden!"