Hoe we werken

Stap 1: vrijblijvende afspraak

We overlopen samen uw wensen en ideeën. Onze gespecialiseerde tuinarchitecten adviseren u over de mogelijkheden en beperkingen van uw groenproject en perceel. Op basis hiervan bespreken we een richtbudget en de plankost. Indien u snel een afspraak wenst, kan dit d.m.v. een video-call waarbij we virtueel door de tuin wandelen. Indien jullie liever een fysieke afspraak wensen , nodigen we jullie graag uit bij ons op kantoor voor de eerste kennismaking. Afhankelijk van de drukte in onze agenda kunnen wij ook ter plaatse komen maar daar zijn langere wachttijden.

Stap 2: ontwerpfase

Onze tuinarchitecten kunnen aan de slag na goedkeuring van de besproken plankost. A.h.v een opmeting van de tuin of bestaande plannen die ter beschikking zijn, werken we een leuk en passend concept uit en maken we een voorontwerp op.

In een tweede gesprek wordt dit voorontwerp uitvoerig besproken en indien nodig gewijzigd tot het door u gewenste resultaat. Nadien volgt het definitieve ontwerp met o.a. een beplantingsplan, een verlichtingsplan en een bijhorende offerte voor de realisatie.

Stap 3: realisatiefase

Na goedkeuring van de offerte plannen wij uw tuinproject in en start de realisatiefase. U kunt hierbij rekenen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring. Onze professionele tuinteams nemen de volledige coördinatie in handen voor de realisatie van uw groenproject.

Stap 4: groeien en bloeien

Een goed ontworpen groenproject wordt elk jaar mooier en is een investering voor het leven. Om u maximaal te laten genieten van uw tuin, kunnen wij u na de realisatie iemand aanbevelen om het verdere onderhoud van uw tuin verder te verzorgen.

Plannen voor uw nieuwe tuin
of nood aan inspiratie?
Wij denken graag met u mee!

Contacteer ons

Vraag uw brochure aan