Hoe we werken

Stap 1: vrijblijvend advies

We overlopen samen uw wensen en ideeën. Onze gespecialiseerde tuinarchitecten adviseren u over de mogelijkheden en beperkingen van uw groenproject en perceel. Op basis hiervan bespreken we een richtbudget en de plankost.

Stap 2: ontwerpfase

Onze tuinarchitecten kunnen aan de slag na goedkeuring van de besproken plankost. Ze meten het terrein op en brengen uw tuin in kaart. Met deze informatie werken we een leuk en passend concept uit en maken we een voorontwerp op.

In een tweede gesprek wordt dit voorontwerp uitvoerig besproken en indien nodig gewijzigd tot het door u gewenste resultaat. Nadien volgt het definitieve ontwerp met eventueel een 3D-plan, een beplantingsplan, een verlichtingsplan, sfeerschetsen en een bijhorende offerte voor de realisatie.

Stap 3: realisatiefase

Na goedkeuring van de offerte plannen wij uw tuinproject in en start de realisatiefase. U kunt hierbij rekenen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring. Onze professionele tuinteams nemen de volledige coördinatie in handen voor de realisatie van uw groenproject.

Stap 4: groeien en bloeien

Een goed ontworpen groenproject wordt elk jaar mooier en is een investering voor het leven. Om u maximaal te laten genieten van uw tuin, verzorgen wij nadien graag het onderhoud.

Plannen voor uw nieuwe tuin
of nood aan inspiratie?
Wij denken graag met u mee!

Contacteer ons

Vraag uw brochure aan