Totaalconcept

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een uniek totaalconcept voor uw tuin. Startende met het creatieve aspect, het tuinontwerp. En het technische deel, de tuinrealisatie. De klant wordt hierin vakkundig begeleid, zodat hij zonder zorgen kan uitkijken naar zijn nieuwe buitenruimte.

Vernieuwing, creativiteit, sfeer en gezelligheid. Dat is wat onze tuinen uitstralen. Een echte leeftuin, waar men het hele jaar door kan van genieten. Daarom zijn wij constant op zoek naar creatieve oplossingen voor maximaal genot en minimaal onderhoud. Heel belangrijk daarbij zijn de wensen van onze klanten en onze technische kennis die berust op al meer dan 22 jaar ervaring.

Mathieu en Annabelle

Ons team
Dynamisch, ervaren en goedgeluimd. Dat zijn de kernwoorden die onze medewerkers het best omschrijven. Met Mathieu en Annabelle aan het roer wordt uw droomtuin gegarandeerd. Kwaliteit en perfecte afwerking staan voorop, maar ook beleefdheid en vriendelijkheid zijn vaste waarden binnen ons team.

Kennis en kunde worden bij De Telder Tuinen ook gebundeld met de nodige kracht. Jarenlange ervaring en een uitgebreid machinepark (met o.a. bulldozers, kranen, containers, tractoren, …) zetten wij met de glimlach een mooi staaltje kwaliteit in uw tuin neer.

"Voor elke klant die exclusieve tuin ontwerpen, realiseren en afwerken tot in de puntjes. Dat is onze drijfveer."
Mathieu en Annabelle

Plannen voor uw nieuwe tuin
of nood aan inspiratie?
Wij denken graag met u mee!

Contacteer ons

Vraag uw brochure aan