Over ons

Vernieuwing, sfeer en gezelligheid. Dat is wat onze tuinen uitstralen. Daarom zijn wij constant op zoek naar creatieve oplossingen voor maximaal genot en minimaal onderhoud. Uw wensen en ons streven naar onberispelijke kwaliteit staan daarbij centraal.

Mathieu en Annabelle

Zowel tijdloze hedendaagse tuinen als klassieke landschapstuinen zien wij telkens als een uitdaging. Met de juiste kleurencombinaties en innovatieve materialen creëren wij sfeervolle en creatieve buitenruimtes. Onze ervaring en onze passie staan garant voor een sterk en uniek totaalconcept.

Ons team
Dynamisch, ervaren en goedgeluimd. Dat zijn de kernwoorden die onze medewerkers het best omschrijven. Met Mathieu en Annabelle aan het roer wordt uw gedroomde totaalrealisatie gegarandeerd. Kwaliteit en perfecte afwerking staan voorop, maar ook beleefdheid en vriendelijkheid zijn vaste waarden bij onze medewerkers.

Kennis en kunde worden bij De Telder Tuinen ook gebundeld met de nodige kracht. Jarenlange ervaring en een uitgebreid machinepark (met o.a. bulldozers, kranen, containers, tractor, microdumpers, …) zetten wij met de glimlach een mooi staaltje kwaliteit in uw tuin neer.

"Voor elke klant die exclusieve tuin ontwerpen, realiseren en afwerken tot in de puntjes. Dat is onze drijfveer."
Mathieu en Annabelle

Plannen voor uw nieuwe tuin
of nood aan inspiratie?
Wij denken graag met u mee!

Contacteer ons

Vraag uw brochure aan