Metamorfose stadstuin in Gent

Een luchtige, onderhoudsvriendelijke tuin met functionele ruimte om volop te kunnen genieten. Dit is het resultaat van wat ooit anders was. De laatste twee foto’s tonen aan hoe de tuin er ooit uit zag, triest en verwaarloosd. Niet direct de plek waarvan je denkt, hmm, laten we eens gezellig buiten zitten en genieten van onze tuin. De uitdaging was dus duidelijk en dringend. Vanaf nu kan mijn klant eindelijk het hele jaar door genieten van zijn tuin, zelfs s’avonds wanneer de sfeerverlichting in de tuin brandt. De bestaande tuinmuren kregen een nieuwe kleur en links in de tuin en rond het terras hebben we polyester wanden gebruikt met ingewerkte tuinverlichting. De lichte tinten zorgen ervoor dat de tuin veel groter oogt dan hij eigenlijk is. De beplanting in de tuin is even belangrijk maar voor een optimaal resultaat  moeten we nog een 2 jaar wachten. Dan zal alles in evenwicht zijn, zoals de bamboe achteraan. Laat de natuur maar haar werk doen.

Deel dit artikel: