Uw terrasoverkapping als extra leefruimte

Een pergola of een terrasoverkapping is de ideale oplossing om uw terras te beschermen tegen zon, hitte en wind. Naast bescherming zorgen ze ook voor extra gezelligheid. Denk maar aan een pergola die u mooi laat begroeien met een interessante klimplant en die tijdens de zomer heerlijk bloeit.

Bij een pergola of terrasoverkapping heeft u tal van mogelijkheden. U kunt kiezen voor een open houten constructie die de zon filtert. Of u kunt opteren voor een gesloten terrasoverkapping, met mogelijke verlichting en verwarmingselementen , zodat u een echte buitenkamer creëert. Liever wat luchtiger? Dan kunnen zonnedoeken of zonnezeilen ook het zonlicht filteren.

De pergola’s of terrasoverkappingen die we inhouse maken, kunnen zowel in hout, cortenstaal of gelakt aluminium en in verschillende RAL-kleuren.

Mobiel? Soms is het gewenst om de schaduw te kunnen verhuizen, dan raden wij onze handige parasols aan met een uitgebreide keuze aan modellen en kleuren.

Vragen over uw pergola?

Contacteer ons
terras-overdekkingterras-overkappingterrasoverdekkingaanleg-daktuin-gent

Liever een luxueuzere pergola?

Ook dan bent u bij De Telder Tuinen aan het juiste adres want wij plaatsen ook de heel innovatieve pergola’s van Renson. Door de mogelijkheid om de daklamellen open te zetten of te sluiten bieden ze u luxe op maat. De zijkanten kunnen dan voorzien worden van een openschuivend zonnescherm of zonnescreen als zonwering en bescherming tegen de wind.

Alle pergola’s of terrasoverkappingen kunnen volgens uw keuze afgewerkt worden. Bepaal zelf de buitentemperatuur met een aangename terrasverwarming of geniet ook ’s avonds met ingebouwde ledverlichting. Uw zomeravonden kunnen niet meer stuk.

"Enjoy your terrace every day of the year"