Een duurzaam terras voor zorgeloze zomermomenten

Een terras aanleggen kent voor De Telder Tuinen geen geheimen meer. Onze jarenlange ervaring in het plaatsen van terrassen resulteert in een uiterst kwalitatief en duurzaam resultaat waar u jaren van kunt genieten.

Of het nu gaat om terrassen uitgevoerd in keramische tegels, natuursteentegels, kleiklinkers of houten terrasplanken, wij gebruiken bij de uitvoering alleen degelijke en duurzame materialen. De keuze van de materialen en de afwerking hangt uiteraard volledig af van uw budget en wensen.

Houten terrasplanken zijn ideaal om het ganse jaar door te genieten van uw terras. Hout is immers niet alleen een dankbaar en aangenaam materiaal om mee te werken, maar biedt ook tal van voordelen:

  • lange levensduur
  • waterdoorlatend
  • warme sfeer
  • aangenaam gevoel aan de voeten …

Vragen over uw nieuw terras?

Contacteer ons
terras-belgische-blauwsteenterras-granietkleiklinkerstuinaanleg-padterras-graniet
dakterras-tuinaanlegterras-padoekpadoek-terrasterras-merbauterras-lounge

Terrassen die verrassen

Ook bij heel warm of bij slecht weer kunt u toch blijven genieten van dat buitengevoel als wij uw terras aanleggen met een bijpassende pergola of terrasoverkapping.

We gaan graag op zoek naar manieren om uw terrasbeleving een nog grotere meerwaarde te geven.

Naast bescherming tegen hitte, te felle zon of regen en wind is gezelligheid ook een grote troef. U kunt uw terras afwerken met sfeervolle terrasverlichting of terrasverwarming. Perfect om tot in de late uurtjes buiten tot rust te komen.

"Sit back, relax and enjoy your terrace!"