Uw tuinbank voor zonnige zen-momenten

Een tuinbank is niet alleen leuk om bij zonnige momenten rustig te genieten in uw tuin. Ze kan ook heel praktisch ingezet worden door ze eventueel te voorzien van een opendraaiende klep. Zo creƫert u extra opbergruimte om dat rondslingerend tuinmateriaal in op te bergen.

Bij het ontwerp van uw tuinbank houden we rekening met de indeling van uw tuin. De tuinbank kan een prachtig losstaand element in uw tuin zijn, maar kan evengoed worden ingewerkt in een houten plantenbak. Wij kunnen het ontwerp ook altijd perfect afstemmen op uw andere tuinmeubelen.

Benieuwd naar onze tuinmeubelen?

Contacteer ons
zitbank-houtzitbankhouten-zitblok
tuinkast-thermowood

Een tuinkast van de bovenste plank

De tuinkast is erg populair in stadstuinen als kleine tuinberging. Zo verliest u weinig plaats maar heeft u toch die extra opbergruimte. Het is ook de ideale plaats om uw tuinmeubelen tijdens de winter in op te bergen.

Heeft u nood aan wat extra opbergruimte vlakbij uw terras, poolhouse of buitenbarbecue? Dan is een tuinkast op maat praktisch en mooi.

Al onze tuinbanken en tuinkasten worden ontworpen op maat van uw tuin en worden in ons eigen atelier, of ter plaatse bij u gemaakt uit duurzame houtsoorten met een ruime keuze aan verschillende afwerkingen.

"Mooie en praktische tuinmeubelen om heerlijk te genieten in uw tuin"