Duurzame tuinhuizen in al hun varianten

Bij een tuinhuis denkt u misschien spontaan aan een klassiek tuinhuis om allerhande tuinmeubelen, tuinmaterialen en nog veel meer netjes in op te bergen. Wij denken spontaan verder. Een stijlvol concept, waarin u bijvoorbeeld uw eigen buitensauna kunt integreren.

Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van stevige en duurzame tuinhuizen en allerhande houten constructies, ontwerpen wij uw gedroomd exemplaar dat perfect past bij uw woning in de stijl die u wenst: klassiek, modern, design… maar vooral tijdloos.

Al onze houten tuinhuizen worden bij u ter plaatse bekleedt met de beste en duurzaamste houtsoorten, zoals afromosia, ceder, thermowood, padoek, steigerhout of eik. De afwerking kan volledig volgens uw wensen met gesloten planchetten, een fijn lattenwerk of een uniek geveldesign.

Vragen over een nieuw tuinhuis?

Contacteer ons
tuinhuis-canadees-schuurhouttuinhuis-cedertuinwand-padouktuinhuis-latjes-thermowoodtuinhuis-thermowood
tuinhuis-padoektuinhuis-thermowoodtuinberging

Een vergunning voor uw tuinhuis: nodig of niet?

Het plaatsen van tuinhuizen is in de meeste gevallen vrijgesteld van vergunning. Er geldt een maximum van 40 vierkante meter oppervlakte aan vrijstaande bijgebouwen per woning. Opgelet: ook reeds bestaande losstaande bijgebouwen worden hierbij gerekend.

Er zijn uiteraard nog een aantal andere voorwaarden. Meer informatie vindt u hier. Wij helpen u graag verder met advies op maat.

"Een praktische meerwaarde voor u en uw tuin"