Uw tuinarchitect aan het werk

De aanleg van uw tuin gebeurt best niet over één nacht ijs. Bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin zijn een aantal aspecten zoals de stijl van de woning en de omgeving cruciaal. Als tuinarchitect weten we deze perfect te integreren.

Een goed tuinontwerp vormt de basis. Een krachtige lijngeving met de juiste verhoudingen tussen beplanting en verhardingen zijn belangrijk. Maar bovenal moet uw tuin praktisch, rustgevend en sfeervol zijn.

Om tot een evenwichtig ontwerp te komen, overlopen we eerst en vooral de ideeën en de mogelijkheden. We doen de nodige opmetingen en maken een voorontwerp, dat ook in 3D kan uitgewerkt worden. Dit bespreken we in detail en we kiezen samen de materialen.

Het definitieve tuinontwerp wordt opgemaakt met bijhorend beplantingsplan, foto’s, verlichtingsplan en matenplan. Op basis van dit ontwerp starten we met de tuinaanleg.

Vragen over het ontwerp van uw tuin?

Contacteer ons
tuinontwerp-genttuinarchitecttuinontwerptuinarchitect
tuinontwerp-genttuinarchitectsiergrindtuinarchitectetuinontwerp

Start tijdig met uw tuinontwerp

Haast en spoed is zelden goed. Dat is ook zo bij de aanleg van uw nieuwe tuin.

Het proces van tuinontwerp tot tuinaanleg met de volledige afwerking vergt soms meer tijd dan men op het eerste zicht denkt.

Onze gouden raad voor tuinontwerp: wacht niet te lang! Maak tijdig een afspraak met ons, bijvoorbeeld in het najaar om in de komende zomer te kunnen genieten van uw nieuwe tuin.

"Good design is the perfect balance between form & function"