Een biopool of zwembad om te genieten van pure luxe

Een verfrissende ochtendduik in een biopool of leuke zwempartij in een verwarmd zwembad. Met een zwembad of bio zwembad in uw tuin behoren deze mogelijkheden tot de werkelijkheid.

Voor de realisatie van uw pool kunt u kiezen uit verschillende afwerkingsmaterialen zoals PVC, inox, mozaïek of een monoblok polystone kuip. Ook wat betreft de opties hebben wij een heel ruim aanbod. Kiest u voor een zwembadrolluik, een warmtepomp, een sportieve jet stream en met sfeervolle kleurverlichting. Het kan allemaal! Wij bekijken samen met u de verschillen en de voor en nadelen en komen zo tot wat het beste bij u past.

Net zoals bij zwemvijvers, vragen een zwembad en biopool het nodige onderhoud. Een zwembadrobot is dus zeker een aanrader.

Plannen voor een zwembad in uw tuin?

Contacteer ons
zwembad-lochristi

De poolhouse 

Bij een zwembad hoort uiteraard ook een poolhouse. U kunt het inrichten als een praktische ruimte om er de volledige zwembadinstallatie in te plaatsen, samen met eventueel een douche of een berging.

Maar u kunt ook opteren om uw poolhouse in te richten als ontspannende ruimte. De ideale plek om volledig tot rust te komen in uw sauna, gevolgd door een verkwikkende koude douche.

"Op vakantie in eigen tuin!"