Uw zwembad om te genieten van pure luxe

Een snelle ochtendduik in een verwarmd zwembad of een verfrissende zwempartij op een warme namiddag. Met een zwembad in uw tuin behoren deze mogelijkheden tot de werkelijkheid.

Voor de realisatie van uw zwembad kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals beton, inox, mortex, mozaïek of een monoblok keramisch zwembad. Ook wat betreft de opties hebben wij een heel ruim aanbod. Een automatisch rolluik of liever een zwembadrolluik dat u zelf handmatig afsluit? Een warmtepomp of liever een warmtewisselaar? Een zwembad met of zonder overloop, een sportieve jet stream en met sfeervolle kleurverlichting. Het kan allemaal!

Hou er wel rekening mee dat zwembaden iets meer onderhoud vragen dan zwemvijvers, alhoewel een zwembadrobot uiteraard een grote hulp kan zijn.

Plannen voor een zwembad in uw tuin?

Contacteer ons
zwembaden-gentstudioPSGzwembadZwembad-keramische-kuipzwembad-lochristi

Een poolhouse als praktisch extraatje

Bij een zwembad hoort uiteraard ook een poolhouse. U kunt het inrichten als een praktische ruimte om er de volledige zwembadinstallatie in te plaatsen, samen met eventueel een douche of een berging.

Maar u kunt ook opteren om uw poolhouse in te richten als ontspannende ruimte. De ideale plek om volledig tot rust te komen in uw sauna, gevolgd door een verkwikkende koude douche.

"Op vakantie in eigen tuin!"